Mededelingen

Voor onze producten op voorraad (levertijd :"direct leverbaar") geldt: voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

Ruilen & Retourneren

HippeKinderSpullen geeft op haar website zoveel mogelijk informatie over de producten en behandelt uw bestelling met de grootst mogelijke zorg. Toch kan het zijn dan u om welke reden ook uw bestelling (deels) wilt annuleren en een (deel van) uw bestelling wilt retourneren.  

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Retouradres

Bent u zeker dat u het artikel wilt retourneren? Dit kan onder de volgende voorwaarden:

- de artikelen worden binnen 14 werkdagen geretourneerd
- de artikelen zitten in de originele verpakking en dienen in onbeschadigde, originele staat van verzending te zijn 

Het retouradres is:

HippeKinderSpullen
Afdeling Retouren
Steynlaan 32
3701 EG  Zeist

Vermeld bij uw retourzending het originele bestelnummer en uw n.a.w. gegevens, bij voorkeur middels het retourformulier. De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening en geschieden op eigen risico. U kunt het retourformulier hier downloaden.

Ruilen 

Wilt u een artikel ruilen, laat ons dan weten welke artikel u wilt ontvangen. Het terugzenden van het ontvangen artikel is voor uw eigen rekening. Eventuele verzendkosten voor het nieuwe artikel zullen opnieuw in rekening gebracht worden. 

Onze muurstickers, behangfiguren, meubeltjes met naam en bedrukte kinderkoffertjes worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.