vrijdag, 24 februari 2017 13:33

Gaat je kind binnenkort naar de basisschool? Vraag dan de gratis schooltas aan.Ouders van Nu Schooltas

De Ouders van Nu Zwangerbox kende ik wel, en de Babybox ook. Maar wist je dat er ook een Ouders van Nu Schooltas is? Na aanmelding en akkoord kun je bij een Bruna winkel jouw schooltas ophalen. Je kunt bij het ophalen kiezen uit twee kleuren. Daarnaast ontvang je per mail de Groeikalender met informatie over de ontwikkeling van je kind, de Naar School en Ouders van Nu nieuwsbrief en speciaal voor jou geselecteerde aanbiedingen van Ouders van Nu, Sanoma en hun partners.

 

 

vrijdag, 01 juli 2016 16:09

Zeg je Difrax, dan denk je aan babyproducten. Iedere ouder heeft wel eens een babyproduct van Difrax gebruikt denk ik. En ze maken niet zomaar babyproducten, maar hele vrolijke en hippe producten voor baby's. Difrax maakt mooie, trendy babyproducten, maar ook innovatieve babyproducten. Altijd met nèt dat beetje extra, om het leven van kind en ouder zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken! 

Difrax is er al bijna 50 jaar voor baby's. De geschiedenis van Difrax begint in 1967, toen Dimphna en Frank van Eijkelenborg met hart en ziel een handelsonderneming in babyproducten startten. ‘Di’ van Difrax kwam van Dimphna, ‘Fra’ van Frank en de X stond voor de naam van de (toen natuurlijk nog onbekende) opvolger. De eerste producten waren katoenen wattenstaafjes en babyrammelaars. Later kwam daar een uitgebreid assortiment babyproducten bij.

  1. Antilek tuitbekers

 

Korting op antilek tuitbekers

Difrax heeft tot eind augustus een leuke kortingsactie op de antilek tuitbekers. Vanaf een maand of zes kan je kindje beginnen met het zelfstandig leren drinken. Je baby is gestart met drinken uit de babyfles, nu komt de fase van de tuitbeker. De tuitbekers zijn speciaal antilek gemaakt om geknoei te voorkomen. De tuitbekers zijn er in verschillende kleuren. De tuitbeker is samen met het medisch team van Difrax ontwikkeld. Zo heeft de tuitbeker een kegelachtige vorm. Je kind kan daardoor al zittend drinken zonder de nek te belasten.

Difrax heeft verschillende drinkbekers in het assortiment, zoals de antilekbeker en rietjesbeker. De antilekbekers zijn in twee varianten beschikbaar, een tuitbeker met harde tuit en een tuitbeker met zachte tuit. De drinkbekers hebben een speciaal design waardoor je kindje gemakkelijk kan drinken zonder de nek te belasten. Door de vorm van de tuitbeker stroomt het drankje naar de tuit wanneer er uit de drinkbeker wordt gedronken. Dit zorgt ervoor dat kinderen hun nek minder ver naar achter hoeven te buigen. De drinkbekers zijn uitgerust met antileksysteem, wat knoeien voorkomt.  Wil je je kindje zelfstandig leren drinken? De drinkbekers zijn geschikt in de overgang van babyfles naar zelfstandig drinken uit een beker. Dat de drinkbekers van Difrax praktisch zijn, bewijzen zij ook onderweg. Door het unieke antileksysteem zijn de drinkbekers ideaal voor op reis of een dagje weg.  

Antilekbeker met zachte tuit
De tuitbeker met zachte tuit heeft een uniek antileksysteem, een ventiel met twee standen, om de snelheid van het drinken aan te kunnen passen. Difrax adviseert deze tuitbeker als eerste stap in de overgang van een fles naar een beker.

Antilekbeker met harde tuit
De tuitbeker met harde tuit heeft, hetzelfde antileksysteem als de antilekbeker met zachte tuit. De tuit van deze antilekbeker is hard, speciaal ontwikkelt voor kinderen die veel bijten, zodat zij de tuit van de drinkbeker niet stukbijten. 

Rietjesbeker antilek
De rietjesbeker van Difrax is een drinkbeker met een uniek antileksysteem in het rietje. Hierdoor kan het kindje lekker drinken zonder te knoeien. 

Tuitbekers

Wanneer je bij Difrax tot 31 augustus 2016 een antilek tuitbeker koopt en de code TUIT10 opgeeft, ontvang je een korting van 10%. Altijd handig!

 

woensdag, 03 februari 2016 11:24

 Mamaplaats zoekt winnaars

 

 

 In een eerder bericht vertelde ik je over het testpanel van Mamaplaats. Op deze site vind je ontzettend veel informatie over zwangerschap, moederschap en nog veel meer. Als je je inschrijft op de nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ze zoeken doorlopend moeders die producten willen testen en daar iets over willen zeggen. Het leuke is dat je het geteste product vervolgens mag houden. Blog gemist? Klik dan hier.

Maar wist je dat Mamaplaats ook hele leuke winacties heeft? Wekelijks worden er nieuwe mooie winacties gestart met hele mooie prijzen uiteenlopend van kinderwagens, dagjes weg, speelgoedpakketten, waardecheques en meer! 

Voor deze week kun je bijvoorbeeld kaartjes willen voor de negenmaandenbeurs, of een matras voor een ledikantje.Maar ook cadeaubonnen van H&M, een storio van Vtech en een ketting voor jezelf zijn prijzen die weggegeven worden. Er zijn dus regelmatig winactie die ook jou aanspreken.

Wil jij ook kans maken op leuke prijzen van Mamaplaats? Meld je dan aan via deze link of klik op onderstaande afbeelding en wie weet ben jij binnenkort een gelukkige winnaar. Heel veel succes!

Mamaplaats zoekt winnaars