Prachtige lingerie en badmode bij Positielingerie.nl

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
donderdag, 13 april 2017 13:24;
Gepubliceerd in Gespot;

Positielingerie.nl: voor prachtige positielingerie en badmode.

Ik kan me van mijn zwangerschappen nog herinneren dat het lastig was om mooie lingerie en badmode te vinden. Volgens mij heb ik de badmode destijds gewoon maar overgeslagen en met beholpen met een gewone bikini. Gelukkig hoeft dat niet meer, want als je zwanger bent slaag je voor mooie lingerie of badmode zeker bij Positielingerie.nl.

De oprichtster merkte tijdens haar zwangerschap dat het moeilijk is om passende lingerie te vinden. Lingerie die meegroeit en goed aansluit. Positielingerie is namelijk bijna nergens te koop, en als men het verkoopt is het zeer beperkt. Zeker als je borstvoeding geeft. Vandaar Positielingerie.nl: een webshop met een zeer uitgebreide collectie zwangerschapslingerie, voeidngsbeha's, zwangerschapsbadmode en nachtkleding. De merken waar onder andere mee gewerkt wordt zijn Cake Lingerie, Cache Cour, Amoralia en Petit Amour. 

Woon je in de buurt van De Lutte dan kun je de showroom bezoeken op afspraak en alles fijn even passen. Lukt dat niet dan bestel je via de website. Er staan duidelijke maattabellen op d website en verzenden binnen Nederland kost niets. Vervolgens kun je in alle rust thuis passen en eventueel retourneren wat toch niet bevalt.

 

 

Dus ben je zwanger of geef je borstvoeding, neem dan zeker een kijkje bij deze mooie webshop!

Gerelateerde items (op tag)