Mededeling

Van 19 juli t/m 2 augustus zijn wij met vakantie. Bestellingen worden vanaf 3 augustus weer verzonden. Profiteer tijdens onze vakantie van 10% korting met de code Zova2017.

Nieuwe rage: de Fidget spinner

Beoordeel dit item
(1 Stem)
vrijdag, 28 april 2017 15:48;
Gepubliceerd in Algemeen;

We hebben een nieuwe rage: de Fidget spinner!

Het lijkt er op dat de Fidget Spinner deze zomer Nederland gaat veroveren. Wat het is? De Fidget spinner is een klein gadget, drie gedeeltes met in het midden een lager met balletjes. Op die lagen zitten doppen waardoor jeHand Spinners / Fidget Spinners - de nieuwe rage? de handspinner makkelijk vast kunt houden. De Fidget spinner kan tot twee minuten ronddraaien wanneer je 'm verder niet aanraakt. Je kunt de doppen ook eraf halen, waardoor in het midden gaten ontstaan. Daar kun je dan een pen of potlood door doen en zo de spinner laten draaien.

De fidget spinner is oorspronkelijk gemaakt met als doel rustgevend te werken en te helpen bij het verminderen van bijvoorbeeld ADHD en rusteloosheid. Door het draaien van de handspinner en zorgen dat hij blijft draaien kunnen je gedachten even stilgezet worden, waardoor je even rust voor jezelf creëert. Ook schijnt de spinner het concentratievermogen te kunnen verhogen.

Maar de fidget spinner is vooral ook heel veel fun, vooral onder de jeugd. Youtube staat vor met tutorials en filmpjes over wat je allemaal met de spinner kunt doen, zoals dit filmpje.

De Fidget spinner zijn in onze webshop in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar voor € 4,75 per stuk.  koop hier je exemplaar.