Een zusje voor Hippekinderspullen: Hebberz

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
vrijdag, 14 april 2017 11:52;
Gepubliceerd in Algemeen;

Hippekinderspullen krijgt er een zusje bij!

Of zeg maar gerust een grote Zus: Op 1 september openen wij onze winkel Hebberz in Zeist. Een winkel vol met cadeaus en gadgets voor klein en groot. Zo'n winkel waar je, als je er langs loopt, altijd even naar binnen gaat en nooit met lege handen uit komt. Een winkel waar je naartoe gaat als je een cadeautje zoekt maar eigenlijk geen idee hebt wat. Zo'n winkel waar je rustig rond kunt snuffelen -kopje koffie of thee in de hand- en een paar keer denkt of zegt: hé dit is grappig, of: kijk dit nou, wat apart.

Voor de kinderen een speelhoekje met groot krijtbord waar ze al hun creativiteit op los kunnen laten, zodat jij in alle rust alles kunt bekijken. En heb je speciale wensen, dan helpen we je graag verder met zoeken naar het ultieme cadeau. 

Achter de winkel komt een ruimte ingericht welke je per dagdeel kunt huren voor workshops. kinderfeestjes, vergaderingen en dergelijke. Koffie, thee en limonade worden standaard verzorgd, alles wat je verder wil kan ik overleg ook geregeld worden.

Natuurlijk vind je ook een stukje Hippekinderspullen terug in de winkel. Sowieso kun je je online bestelling afhalen, en een aantal producten zullen ook in de winkel staan. Zo zullen in ieder geval de superleuke merken Zoedt, Designed4Kids, de Kunstboer en Zebra Trends vertegenwoordigd zijn. 

En heb jij suggesties voor andere leuke merken in onze winkel? Laat het ons weten! Wie weet nemen wij jouw suggestie in de winkel op en ontvang jij een shoptegoed van € 25,00!

Houd de Facebook pagina van Hebberz in de gaten om het laatste nieuws op de voet te volgen. Tot ziens in onze Hippekinderspullen webshop of bij Hebberz!